Spònsor

Spònsor

divendres, 8 de març del 2013

Prefabricats Sancho*Vaquer - Eu Moll

Polisportiu Na Caragol, 07.03.13  

Prefabricats Sancho-Vaquer, 49
Eu Moll, 46

Partit que es va jugar entre setmana perquè en el seu moment vàrem demanar d’ajornar-lo per raons esportives. Qualque vegada passa que hi ha equips que no volen col·laborar a l’hora d’ajornar alguns partits. Des d’aquestes pàgines volem donar les gràcies al club del Port de Pollença per les facilitats que ens van donar en tot moment.

Entrant dins la crònica del partit dir que Eu Moll només havia perdut un partit dels 7 disputats. És un equip molt seriós i es fa difícil jugar contra aquestes nines ja que tenen les coses bastant clares a l’hora de jugar.

El nostre equip va afrontar el partit de manera molt disciplinada i seriosa ja que si no hagués estat així no s’hagués pogut guanyar. Durant tot el partit el resultat va ser molt ajustat i es va arribar a la finalització d’aquest amb empat. Això va fer que es jugàs una pròrroga i que al final d’aquesta el nostre equips pogués guanyar-lo per 3 punts de diferència. 
 
Durant el partit fins quatre nines es varen lesionar. La que va prendre més mal va ser la jugadora local Caterina Sancho que té un diagnòstic d’esquinç moderat del turmell. Li desitjam una ràpida recuperació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada