Spònsor

Spònsor

dilluns, 18 de març del 2013

Prefabricats Sancho-Vaquer – Bàsquet Petra

Polisportiu Na Caragol, 17.03.13  

Prefabricats Sancho-Vaquer, 31
Bàsquet Petra, 47

El pobre marcador del nostre equip ho diu tot. Les nostres nines varen aguantar dues part a l'equip petrer però a partir del tercer temps la major experiència de les visitants va ser un problema per al nostre equip a l'hora de jugar.

Hem de dir que gairebé totes les nines de l'equip de Petra són cadets de segon any i que en aquest partit les nostres cadets jugaven amb jugadores de primer any i amb dues infantils.

Un dels comentaris d'un membre de l'equip tècnic del Petra va ser que el nostre equip té un potencial molt bo de cara a la temporada que vé. Des del club també pensam que la propera temporada, per aquest equip, serà una temporada de disfrutar de jugar a bàsquet ja que les nostres jovenetes tenen bona projecció. 
 
Igualment que en el partit anterior contra Eu Moll fins quatre nines es varen lesionar. La que va prendre més mal, aquesta vegada, va ser la jugadora local Dolors Rámirez. Li desitjam una ràpida recuperació i que aquesta mala sort amb les lesions s'acabi i poguem acabar la temporada amb tot l'equip complet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada