Spònsor

Spònsor

dimarts, 12 de març del 2013

Joventut Llucmajor - Prefabricats Sancho-Vaquer

Llucmajor, 10.03.13

Joventut Llucmajor 59

Prefabricats Sancho-Vaquer 57

Parcials: (14-13) (16-17) (15-13) (14-14)

Mirant el tempteig dels quatre temps ja podem veure que el partit en tot moment va ser molt igualat. Punt davant, punt darrera, això va ser la tònica del partit.

El partit va ser bastant entretingut ja que cap dels dos equips donà en cap moment el braç a tòrcer, si es prenia un avantatge de 4 o 5 punts per part d’un dels dos equips, l’altre reaccionava de manera que aquest quedava anul·lat.

El darrer minut va ser d’infart, es varen prendre una sèrie de decisions tècniques de manera molt ràpida que les nines, en qualque moment, no varen entendre però les varen fer sense demanar per què es feien. Aquestes decisions, juntament amb la mentalitat positiva de les nines, va fer que l’equip tingués la posició de pilota per poder guanyar el partit i de manera molt decidida es va jugar aquesta tirant un triple que, si hagués entrat, ens hauria fet guanyar-lo.

A causa de les baixes varen jugar amb tres jugadores infantil, dues de elles, na Laura i n’Antònia, no habituals. Aquestes nines ho varen fer d’allò més bé. Enhorabona a totes dues.

De les derrotes s’ha de aprendre allò positiu i en aquest partit el positiu va ser l’esportivitat dels dos equips. Quan va acabar, després de les salutacions finals, l’àrbitre, el Sr. Laguna, va comentar que aquest havia estat un dels partits que havia passat més gust d’arbitrar aquesta temporada ja que tant un equip com l’altre varen demostrar una esportivitat excel·lent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada