Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà, 75 - Sant Josep, 63

Polisportiu Na Caragol, 11/05/14

Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà, 75
Sant Josep, 63

Partit molt important de cara a la classificació final del campionat el disputat per les jovenetes d'Artà.

El matx va començar malament per al nostre equip, els dos primers quarts varen ser de domini de l'equip de Palma ja que no vàrem saber controlar, en cap moment, ni el joc defensiu ni el d'atac. Quan vàrem arribar al mig temps es perdia per 13 punts i per aconseguir guanyar s'havien de canviar algunes coses. La reacció durant la segona part del matx va ser molt bona, es varen començar a controlar els rebots defensius, es va jugar més ràpid en atac i la diferència en acabar el tercer quart va ser de dos punt per davall. La cara de les jugadores durant el descans que va des del tercer al quart quart era de satisfacció per la feina feta i, el que era més important, és que estaven convençudes de guanyar el partit. En acabar, el resultat va ser de 12 punts a favor nostre amb un parcial al segon temps de 50 a 25.