Spònsor

Spònsor

dilluns, 17 de març del 2014

Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà - Joan Capó de Felanitx

Polisportiu Na Caragol, 16/03/14 

Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà 41 
Joan Capó de Felanitx 44

Sempre que hem jugat contra aquest equip les diferències han estat mínimes i aquest partit no podia ser diferent. Vàrem partir molt bé controlant el tempus del joc però les felanitxeres no varen perdre mai la confiança i les ganes de guanyar. Les diferències durant tot el matx varen ser minses i, al darrer quart, l'encert i la sort van caure de part de l'equip de Felanitx. Hem de fer referència als pocs punts anotats, som un equip que fa punts i en aquest l'encert anotador no va estar al nivell d'altres partits. No només cal fer esment del desencert nostre sinó que també hem de fer referència a la bona feina defensiva de l'equip rival.
La nota més positiva del partit, que assenyala la feina que es fa als entrenaments és que faltant 7” , perdent de 3 punts i tenint posició de pilota l'entrenador demana temps mort i dissenya una jugada de 3 punts. La jugada va sortir, els bloquejos destinats perquè la pilota arribàs a la jugadora que havia de jugar-se la cistella varen sortir i una vegada rebuda la pilota la nostra esportista, fent gala de nervis d'acer, va cercar la posició de tir dues vegades ja que al primer intent la defensora va taponar el tir. Quant la pilota va sortir de les mans es va produir el silenci al pavelló, malauradament va tocar ferro i no va entrar, una altra vegada serà.
Diem que és una jugada positiva, encara que no va acabar en cistella, perquè moltes de vegades veim equips professionals o de lligues altes en què no surten aquestes jugades. Les nostres nines sí que varen ser capaces d'escoltar i de dur a terme les jugades que s'entrenen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada