Spònsor

Spònsor

dimarts, 22 de gener del 2013

Bàsquet Muro - Prefabricats Sancho*Vaquer Artà

Muro, 13.01.13

Club Bàsquet Muro, 20
Prefabricats Sancho-Vaquer d'Artà, 64

Primer partit guanyat per les jovenetes de l'equip cadet a la lliga regular. Aquest pot ser un punt d'inflexió de cara a jugar aquesta lliga i lluitar per estar al capdavant en la competició.

El partit no va tenir història, l'equip artanenc és molt superior al de Muro. L'entrenador del nostre equip, faltant 3 minuts per acabar el segon quart, va demanar temps mort per donar la següent ordre a l'equip: “A partir d'ara no es pot córrer cap contra-atac, sols es poden fer cistelles en atacs estàtics”. Faltava més de mig partit per disputar i, amb molt bon criteri, l'entrenador va decidir fer proves de cara a altres partits abans que intentar un resultat d'escàndol que no seria bo ni per a les nostres jugadores ni per a l'equip de Muro que s'ha de dir que, tot i perdre de la manera contundent, mai no va donar mostres de voler tirar el partit de manera fàcil.

Com a fet festiu santantonier i disputant-se el partit on es va jugar, al poble de Muro, les nostres jugadores una vegada acabat el partit es varen posar el mocador vermell i varen cridar un bon "Visca Sant Antoni d'Artà!!!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada